“Najbolje igre 2022: Preporuke za PC, konzole i pametne telefone”

Picture of jevra035

jevra035

Nemanja Jevremovic je entuzijastični i talentovani editor postova sa višegodišnjim iskustvom u industriji tehnologije i geek kulture. Rođen i odrastao u gradu Jagodina, Nemanja je uvek bio zainteresovan za nove tehnologije i trendove, što ga je motivisalo da se posveti pisanju i uređivanju blogova i članaka na tu temu.
Facebook
Twitter
Reddit

Kraj godine je uvek vreme da se osvrnemo unazad i procenimo najbolje igre objavljene tokom godine. 2022. nije bila izuzetak, donoseći nam neke sjajne naslove na svim platformama.

PC igrači su imali izbor između novih naslova poput „Empire of Sin“ i „Evil Genius 2“, kao i nastavaka popularnih franšiza poput „Resident Evil Village“. Konzole su takođe bile bogate novim naslovima, uključujući „Returnal“ i „It Takes Tvo“ za PlayStation i „Bright Memori Infinite“ za Xbox.

Međutim, mobilni telefoni su bili posebno dobri za igrače koji žele da igraju u pokretu. „Among Us” i „Call of Duti: Mobile” bili su hit među igračima, dok je „Genshin Impact” osvojio srca mnogih japanskih ljubitelja RPG-a.

Ako ste propustili priliku da igrate neke od ovih naslova tokom 2022, ne brinite – uvek možete to da nadoknadite. Dakle, bez daljeg odlaganja, evo naših preporuka za najbolje igre 2022.

 1. “Empire of Sin”
 2. “Evil Genius 2”
 3. “Resident Evil Village”
 4. “Returnal”
 5. “It Takes Two”
 6. “Bright Memory Infinite”
 7. “Among Us”
 8. “Call of Duty: Mobile”
 9. “Genshin Impact”

Obavezno pronađite nešto što će vam se svideti na ovoj listi, bilo da ste na računaru, konzoli ili mobilni igrač. Ako ste igrali neku od ovih igara, podelite svoje misli u komentarima ispod. Hvala za čitanje!

This Post Has 2 Comments

 1. Petar Radovanovic

  Koliko treba da igram “Genshin Impact” da bih bio pro?

 2. Moma

  Zauvek

Leave a Reply